• Na rasprodaji!
Soleil Shampooing 250ml

Soleil Shampooing 250ml

4040218763201
24,15 KM
s PDV-om

Soleil šampon nakon sunčanja pruža posebno nježno čišćenje kose pod utjecajem sunca, oslobađa je od ostataka hlora i soli, opskrbljuje je s ljetno svježim mirisnim sastojcima i štiti je od dehidracije.

Prednosti

Ljeto, sunce i zabava za kupanje - dovode nas u dobro raspoloženje i poboljšavaju naše blagostanje! Imamo novu energiju, ali nažalost našoj kosi nedostaje energije. To nam svaki put pokvari zabavu i umanjuje našu sreću jer nam kosa postaje nakostriješena, teška za upravljanje i nestabilna. Uz senzualno svježe mirisnu hidratantnu kolekciju Soleil možete uživati u najljepšoj sezoni bez problema s kosom. Soleil šampon nježno čisti kožu osjetljivu na sunce i stres i pruža joj umirujuću njegu. Šamponiranje nakon sunca oslobađa kosu od strukturnog oštećenja, ostataka hlora i slane morske vode. Ekstrakt suncokreta u kolekciji La Biosthétique Soleil pruža opsežni zaštitni štit. Post-tretman: neutralizira slobodne radikale aktivirane UV zrakama. Zaštitna: nanosi se na kosu i ublažava buduće štetne UV zrake. Preventivno: štiti unutrašnjost kose od jakih oštećenja. Soleil šampon ne daje samo kosi istaknutoj na suncu vrhunsku vlagu, već i čarobno daje kosi miris ljeta I lakoću. Kosa vraća svoju poželjnu mekoću i sjaj.

Glavni sastojci

Ekstrakt suncokreta: Ekstenzivni zaštitni sloj u borbi protiv UV zračenja 

Pantenol: smiruje, vlaži i pojačava sjaj 

Način upotrebe

Šamponi Soleil ravnomjerno rasporedite po kosi i na vlasištu. Umasirajte I kruznim pokretima operate kosu I vlasište, a zatim temeljito isperite. 

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili: