Fine Hair Mask Tricoprotein 100ml

Fine Hair Mask Tricoprotein 100ml

4040218797848
30,70 KM
s PDV-om

Maska za  tanku kosu, voluminozna njega za krhku kosu s visoko učinkovitim proteinima koji štite od dehidracije.

Prednosti
Naša voljena kosa mora podnijeti dosta stresa: stalno sušenje puhanjem i povremeno ispravljanje. Dehidratacija ljeti zbog sunčeve topline, a zimi zbog zraka za grijanje. Tricoprotein Masque je zaštita od vlage za lomljivu kosu koja brzo omogućava razvijanje elastičnosti, lijepog sjaja i savršene dinamike. Čudo iz cijevi sadrži brojne prirodne aktivne sastojke za opskrbu najvažnijeg što je potrebna suha, lomljiva kosa: vlaga - i čitav niz nje. Vrijedni ekstrakti crnog zobi, smreke i esencijalnih aminokiselina i elemenata u tragovima kombiniraju se i čine vrhunski pojačivač vlage. Tricoprotein maska premaže kosu nevidljivim zaštitnim filmom, zaključa aktivne sastojke duboko u kosi i osigurava da dragocjena vlaga ostane u kosi. Lepršava kosa odmah je pripitomljena. Tricoprotein maska za njegu vlage - apsolutno neophodan za lijepu kosu.

Glavni sastojci

  • Ekstrakt crne zobi, lecitin, ekstrakt borovice, esencijalnih aminokiselina, polisaharidi koji vežu vlagu: ovlaživači za kosu
  • Odabrani elementi u tragovima (cink, željezo, mangan): njeguju i energiziraju

Način upotrebe
Nakon pranja šamponom Fine Hair Vital raspodijelite količinu Tricoprotein maske veličine lješnjaka do oraha, ovisno o dužini kose, tako što ćete je umotati u ručnik i ostaviti 1-3 minute da djeluje. Zatim temeljito isperite vodom.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili: