Protection Cheveux Complexe Express...

Protection Cheveux Complexe Express Care Volume 200ml

4040218803822
28,35 KM
s PDV-om

2-fazni express sprej volumen s kompleksom za zaštitu kose. Kosi je dodan zaštitni, jačajući film, postaje punija i također se lakše češlja i stilizira. Održava svoju prirodnu lakoću, a lepršavost i volumen se pojačavaju.

Prednosti

Dvofazna ekspresna njega s molekularnim kompleksom za zaštitu kose. Nježna magla u spreju učvršćuje kosu i idealno održava efekt Protection Cheveux Complex-a između tretmana Cheveux Complexe 3 Mask Volume. Istovremeno, vrijedni ključni sastojci učvršćuju vanjsku omotnicu kose i bore se protiv loma kose i razdvojenih krajeva. Zajedno s cisteinom održavaju važne sumporne veze u kosi. Ovo je sredstvo za raspršivanje, koje samo nekoliko prskanja poboljšava češljanje i elastičnost kose, a istovremeno povećava volumen i ispupčenje kose. Kosi je dat zaštitni film, postaje puniji i stječe lijep prirodni sjaj. Rezultat: Vaša kosa je jednostavna za oblikovanje, trajno je punija i ima prekrasan prirodni sjaj.

Glavni sastojci

  • Cistein jača sumporne veze u kosi
  • Pšenični protein čini strukturu stabilnijom i bori se protiv loma kose
  • Carnauba vosak i pčelinji vosak formiraju ojačavajući zaštitni film na kosi, čineći ga punijim i na taj način dobivaju prekrasan prirodni sjaj

Način upotrebe

Sprej ne opterećuje kosu i stoga je savršen za svakodnevnu upotrebu: kratko protresti prije upotrebe i prskati na svježe opranu kosu ručnikom prosušenu. Jednostavno osušiti i stilizirati kao i obično. NE ISPIRE SE.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili: